Buitenloods

Ktronics heet u welkom in de wereld van Loyalty & Incentive.
Onze sleutel tot succes is: onze klanten zo tevreden mogelijk te houden.

Ktronics distribueert een uitgebreid assortiment A-merk elektronica die wij inzetten voor onder andere: verkoop stimulerende incentive acties en loyaliteitsprogramma’s.

Onze kracht is om te luisteren naar de wensen van onze klanten.
Wij garanderen een competitieve prijs en streven er naar uw goederen zorgvuldig en snel te leveren.

Wij beschikken over een groot distributiecentrum welke is uitgerust met de modernste logistieke software. Ons kantoor en logistiek centrum bevinden zich op een uitstekende locatie nabij de snelweg A7 in het noorden van Nederland.

Ktronics heeft al meer dan 17 jaar ervaring in de Loyalty & Incentive distributie.
Door een goede samenwerking met onze importeurs en de fabrikanten is ons team in staat om u het beste advies te geven en om u een goede service te leveren.

Wij zijn een leverancier die u het inkopen uit handen neemt én voorraadhoudend is, wij werken samen met leveranciers uit geheel Europa, dus er is bij ons geen NEE te koop.

Wij bouwen een goede relatie met onze klanten nationaal en internationaal op door alle organisaties uitstekend te verbinden in de toeleveringsketen.

Kortom: Ktronics is dé consumenten elektronica distributeur en verzorgt voor alle kanalen de fulfilment wereldwijd.

Wordt ook klant bij Ktronics, wij luisteren goed naar wat uw wensen en behoeften zijn. Wij spelen daarop in met een op maat gemaakte offerte en dat is het begin van prettig zaken doen!